2015. évi közgyűlés

A Nyugat-dunántúli Etka-jóga Egyesület ez évi közgyűlését 2015. május 30-án, szombaton 13.30 órától tartja Szombathelyen, a Humán Civil Házban (Bem J. u. 9/b), melyre szeretettel meghívjuk a tagságot és az Etka jóga erőgyűjtő módszer iránt érdeklődőket.

A hivatalos ügyek (2014. évi tevékenységek, mérleg és közhasznúsági jelentés) megbeszélése után mozgással zárjuk a találkozót.
Jó idő esetén a szabadban fogjuk gyakorolni az Etka-jóga erőgyűjtő módszert.

Mindenkit szeretettel várunk!

Meghívó
az egyesületi évzáró karácsonyi batyus partinkra!

Szeretettel meghívjuk az egyesületi tagokat és a belépni szándékozókat évzáró karácsonyi rendezvényünkre 2014. december 12-én 15 órakor Szombathelyen, az Óperint u. 1. szám alá, az Esélyek Házába!

Kérjük, hozd magaddal a jókedvedet, a kedvenc bögrédet és egy kis kóstolót, ha szoktál reform ételeket készíteni!
Beszélgetés, éneklés, vidámság és a meglepetés program: Török Rita az illatokról és az aromaterápiáról mesél nekünk, valamint bemutatja mi mindent készíthetünk el saját magunk is egyszerűen.

A program 17.30-ig tart.

Kérjük, hogy részvételi szándékodat jelezd Etka jóga oktatódnak!

Szeretettel várunk!

 

2013.

A Nyugat-dunántúli Etka-jóga Egyesület éves közgyűlésére 2013. május 25-én 8.30 órakor került sor Szombathelyen, a Berzsenyi Dániel Könyvtárban. Megemlékeztünk Etka Anyóról, értékeltük a 2012-es esztendőt és megbeszéltük a 2013. évi terveket is. 

 

Meghívó a Nyugat-Dunántúli Etka-jóga Egyesület 2014. évi közgyűlésére

Letöltés itt.